Email Marketing Sabloncsomag

Ez egy kötelező darab mindenkinek, aki több tanfolyamot, coachingot, terméket vagy szolgáltatásokat szeretne eladni online e-mailekkel…

Ha egyszerű, kész megoldást szeretnél minden e-mail marketinges igényeidre, hogy minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben végezz online értékesítést, akkor jó helyen jársz.

Használd Te is ezt a 75 email sablont tartalmazó gyűjteményt, amely egy közel kétszáz oldalas leírásban foglalja össze a legjobb praktikákat és tippeket a hatékonyabb email marketinghez. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és szerezz nagyobb sikert az email marketing kampányaid segítségével!

Az e-mail marketing az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja az online pénzkeresésnek

A probléma az, hogy ha nem vagy tapasztalt szövegíró, a saját nyertes e-mailek kitalálása frusztráló, időigényes és költséges tapasztalat lehet.

Az eddigi megoldás az volt, hogy kerestél egy kiváló marketinges szövegírót, aki megírta helyetted a szövegeket, de ez egy igen költséges megoldás.

Email marketing sabloncsomag

Forradalmasítsd Te is az e-mail marketingedet testreszabható sablonokkal.

Mindössze annyi a dolgod, hogy beilleszted a saját vállalkozásodhoz kapcsolódó adatokat, és már kész is a hatékony email, amellyel elérheted az ügyfeleidet.
Ráadásul, hogy még különlegesebb legyen a gyűjtemény, hozzáadtam 26 bónusz sablont is, így összesen 101 db sablon áll rendelkezésedre, amelyekkel még nagyobb hatást érhetsz el a címzettjeidnél. Ezeket akár egyszeri alkalmakra is felhasználhatod, hogy még hatékonyabbá tedd a kommunikációdat.

Ne habozz tovább, vásárold meg most a gyűjteményt, és kezdj el hatékonyabb email-ket küldeni az ügyfeleidnek! Kattints a “Vásárlás” gombra, hogy megrendeld a gyűjteményt!

Ára: 19 900 Ft + áfa (25 273 Ft)

Másolás, beillesztés és küldés!
Nem is lehetne könnyebb!

Íme 3 ok, amiért az „Email Marketing sabloncsomag” olyan gyorsan és egyszerűen használható, és miért olyan értékes lehet az email marketinges munkádban!

R

Először is, nagyon egyszerű a használata:

az „Email Marketing sabloncsomag” egy WORD-dokumentumban található, így könnyen másolható és módosítható.

R

Másodszor, egy éjszakai e-mail marketing szakértővé válhasz:

minden e-mail sorozat bevezetőjében leírjuk, hogyan használd sorozatot. Ez biztosít számodra akár egy e-mail marketing oktatást is. Azonnal megkapod a leckéket, amelyek egy életre szólnak.

R

Harmadszor, alakítd át ezeket a sablonokat saját egyedi e-mailjekké néhány egyszerű változtatással:

Minden e-mail zöld betűszínnel tartalmazza a javasolt változtatásokat, és a beillesztendő egyéni szöveg pedig ki van pontozva. Ez azt jelenti, hogy pontosan tudod, mit kell módosítani, így minden e-mail egyedi lesz, és más vállalkozások e-maileitől különbözni fog.

Legegyszerűbb módszer, az
email marketing sabloncsomag használatahoz

Kövesd a következő lépéseket a sikerhez!

 • Töltsd le az Email Marketing Sabloncsomagot a számítógépre
 • Másold ki azt az email marketing sablont, amit elküldenél a feliratkozóidnak, végezz el pár apró változtatást
 • Küldjed el a feliratkozóidnak, és értékesítsd a termékeidet

Az “Emal Marketing Sabloncsomag” tartalma:

Sabloncsomag-érzelem kiváltása

#1. Az „érzelmek kiváltása” sorozat

Az e-mailek érzelmi hatást gyakran alkalmazzák, hogy növeljék az értékesítési mutatókat. Az érzelmeket felhasználó e-mailek kiemelkedően hatékonyak lehetnek ezen a területen.

Azonban felmerülhet egy kérdés: minden ember különbözőképpen reagál az érzelmekre. Ezért kulcsfontosságú a helyes érzelmi sorrend megtalálása.

Azt javaslom, hogy használjon fel öt különböző, pontosan meghatározott érzelmi indítékot. Ezáltal e-mailei egy szélesebb közönséghez jutnak el. Ez pedig hatékony módon emelheti a konverziós arányt, ami több értékesítést eredményezhet.

Email Marketing Sabloncsomag 2. fejezet

#2. A „Bizlomépítő és üdvözlő” sorozat

Ezeknek az emaileknek a célja, hogy a feliratkozó szemében szakértővé válj!

Amikor az előfizetőid és leendő ügyfeleid először csatlakoznak a levelezőlistádhoz, meg kell győznöd őket, hogy jó helyen járnak. De ennél többre van szükség. Az e-maileknek azt is sugallniuk kell, hogy te vagy a szakértő, aki ismeri a megoldást. A szakértői pozíció ugyanis több bevételt hoz, hiszen az emberek hajlandók többet költeni a szakértőknél.

Ez a sorozat minderre megoldást nyújt: üdvözli az új feliratkozókat, meggyőzi őket, hogy nálad megtalálják a választ a kérdéseikre, erősíti a szakértői pozíciódat, és hozzájárul az értékesítések növeléséhez.

Email Marketing Sabloncsomag 3. fejezet

#3. A „Elköteleződési folyamat” sorozat

Oktass és értékesíts! Mindkettő lehetséges!

Ez a sorozat értékes tippekkel, leckékkel és információkkal látja el a leendő ügyfeleket, bemutatva a készségeidet és tudásodat. Ez előnyös mind nekik, mind neked.

Ami pedig még fontosabb: ez a sorozat hozzájárul az értékesítésekhez!

Az általad megosztott tippek, leckék és információk a fizetős ajánlatokra irányítják a figyelmet. Így az emberek nem lesznek csalódottak a felkiáltás miatt, hanem elfogadják azt.

Email Marketing Sabloncsomag 4. fejezet

#4. A „Csábítási folyamat” sorozat

Értékesíts többször egy vevőnek

Minden marketing szakértő megerősíti, hogy a bevétel a visszatérő ügyfelekben rejlik. Ez egyszerűen annyit tesz, hogy nagyobb esély van több termék eladására a meglévő ügyfeleknek.

Ez a sorozat az egyszeri vásárlókat hűséges ügyfelekké alakítja. Új ügyfeleidet több és magasabb értékű ajánlatok felé irányítja, így egyetlen értékesítés elindíthat egy többszörös vásárlási folyamatot.

Email Marketing Sabloncsomag 5. fejezet

#5. A „Szegmentálási lehetőség” sorozat

Minél több lehetőséget vizsgálsz meg, annál nagyobb értéket teremthetsz magadnak.

A lista szegmentálása egyszerű és hatékony módszer az értékesítés növelésére. Minden tapasztalt marketinges ezt alkalmazza.

A listákat demográfiai adatok, érdeklődési körök és viselkedés (például letöltött vagy megvásárolt termékek) alapján szegmentálják, majd célzott e-maileket küldhetünk a különböző profilú vásárlóknak vagy feliratkozóknak.

Ez a sorozat bemutatja milyen e-maileket küldhetsz, hogy növeld a konverziós arányodat.

Email Marketing Sabloncsomag 6. fejezet

#6. Az „Újra elköteleződési” sorozat

A kihűlt listákat átalakítja aktív vevők listájává.

Előfordul, hogy a listák idővel “kihűlnek”. Lehet, hogy már egy ideje nem kapcsolódtak hozzájuk, talán unalmassá vált a tartalom, vagy más okok miatt. Az eredmény mindig ugyanaz: nem olvassák el az e-maileket, így nem érdeklődnek az ajánlatok iránt.

Ez a sorozat kiküszöböli ezt a problémát.

Újra aktiválja a listádat, újra felkelti az érdeklődést és válaszokat generál az ajánlataidra.

Email Marketing Sabloncsomag Partner program 7. fejezet

#7. A „Partner program” sorozat

Három fontos indok, hogy miért érdemes affiliate csapatot létrehozni a termékeid értékesítésére: több termék eladása, új értékesítési lehetőségek és növekvő hírnév.

De fontos a kapcsolattartás és motiváció fenntartása az affiliate-ekkel. Ezt a sorozat biztosítja, üdvözli az új tagokat és ösztönzi őket a termékeid népszerűsítésére.

Magyarországon nem igazán elterjedt ez a lehetőség, de lehet, hogy érdemes lenne megfontolni bármely vállalkozásnak.

Konverziós sorozat Email Marketing Sabloncsomag 8. fejezet

#8. A „Konverziós” sorozat

Hogyan ajánld termékeidet anélkül, hogy elijesztenéd a feliratkozóidat?

Ez a fejezet arra összpontosít, hogy hogyan tudod hatékonyan bemutatni a termékeidet vagy szolgáltatásaidat az e-mail listádra feliratkozóknak anélkül, hogy tolakodó lennél.
A cél, hogy a feliratkozók lássák az értéket az ajánlatodban és hajlamosabbak legyenek vásárlásra, anélkül, hogy rájuk erőltetnéd a terméket.

Az emberek folyamatosan érkező promóciós emailekkel való bombázása nem a legjobb taktika, valószínűleg nem fogja hozni a kívánt eredményeket.

Email Marketing Sabloncsomag 9. fejezet

#9. A „Tudatos tervezés” sorozat

Adj el több terméket, gyakrabban.

A “Tudatos tervezés” sorozat célja, hogy fokozatosan növelje a vásárlói érdeklődést, így több termék értékesítése és gyakoribb vásárlás lehetséges. Az időzítés és a helyes információk megosztásával hosszú távon vásárlóvá tehetjük az ügyfeleket, akik aktívan bekapcsolódhatnak a vállalkozásba, hozzájárulva annak sikeres működéséhez.
Az emberek folyamatosan érkező promóciós emailekkel való bombázása nem a legjobb taktika, valószínűleg nem fogja hozni a kívánt eredményeket.

Direkt ajánlatok Email Marketing Sabloncsomag 10. fejezet

#10. A „Direkt ajánlatok” sorozat

Adj el több terméket, gyakrabban.

A “Direkt ajánlat” stratégia gyors és hatékony módja az értékesítési ajánlatok ügyfeleknek történő továbbításának. A fő cél itt a direkt értékesítés, ahol a termékek és szolgáltatások széles választéka növeli az ajánlatok számát.

A gyakran felkínált ajánlatok és a növekvő értékesítési ajánlatok száma egyenlő a növekvő bevétellel.

Gondolj rá így: a legjobb módja az értékesítés generálásának gyakran a közvetlen ajánlat bemutatása. Emelj ki egy terméket, kínálj egy különleges ajánlatot. Ezek a sablonok tökéletes kiindulópontok lehetnek saját, egyenesen a lényegre törő e-mailjeid számára.

csábítási sorozat Email Marketing Sabloncsomag 11. fejezet

#11. A „Érték izelítő” sorozat

Felkelti a kíváncsiságot a terméked vagy a szolgáltatásod iránt

Néhány legkiemelkedőbben eredményes e-mailünkben a tartalom és az értékesítési üzenetek ötvözésére törekszünk. Ennek hatására a címzettek szinte ellenállhatatlanul vonzódnak az üzeneteinkhez.

Ennek az az oka, hogy az e-maileink hasznosak, de mégsem teljesek. A tartalmuk részben megoldja az ügyfél problémáját, a promótált termék pedig az ügyfél további problémáit kezeli.

Mi lesz ennek az eredménye?

Kiváló kapcsolatot alakíthatsz ki a potenciális ügyfelekkel, megoldhatod a problémáikat, és növelheted az értékesítéseidet!

Ez a sorozat a bevált lépésekben nyújt segítséget.

Email Marketing Sabloncsomag 12. fejezet Speciális ajánlatok

#12. A „Speciális ajánlat” sorozat

Vásárlási lázat generál

A különleges ajánlatok könnyedén hatalmas vásárlási mennyiséget indíthatnak a vállalkozásodban.

Ennek oka, hogy mindenki boldog, ha jó üzletet köt.

Sőt, szívesen dicsekszenek is azokkal a jó ajánlatokkal, amiket megszereztek!

Ez a sorozat bemutatja számodra a szükséges sablonokat, hogy bármikor, igény szerint készíthess különleges ajánlatokat.

Email Marketing Sabloncsomag 13. fejezet Bónusz csomag

Bónusz csomag

26 db email sablon egyszeri emailek kiküldésére.

E-mailek minden alkalomra.

Néha nem szükséges teljes email-sorozatra szükséged, csupán egy gyors e-mailre van szükséged, amit el tudsz küldeni a listádnak.

Erre a célra jól jönnek ezek a sablonok.

Az “elhagyott-kosár” e-mailektől kezdve a “különleges ajánlatok”-on át a partnerek motiválására szolgáló e-mailekig, biztosan találsz több sablont, amelyek megfelelnek az igényeidnek.

“Másolás, beillesztés és küldés”

Minden szükséges e-mail sorozatot és promóciót a rendelkezésedre bocsátunk. A 101 bevált és jövedelmező e-mail sablonunk, amely 12 különböző kategóriában, valamint további 26 “alkalmi” e-mail sablon formájában áll rendelkezésre, segít abban, hogy soha ne fogyjál ki az ötletekből.

Mindez több mint 200 oldalon!

Ára: 19 900 Ft + áfa (25 273 Ft)

Használd ezeket az e-maileket értékesítéshez…

 • Tagsági csoportokhoz
 • Oktatáshoz
 • Partner Programhoz
 • Termékekhez
 • Szolgáltatásokhoz
 • PDigitális anyag letöltéséhez
 • Szoftverekhez
 • Webináriumokhoz
 • Ellenőrző listákhoz
Az Ön címe itt megy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Mi is pontosan az "Email Marketing Sabloncsomag"?

“Email Marketing Sabloncsomag” egy több mint száz darab, teljes mértékben előre megírt, 100% “kitölthető” e-mail sablon gyűjtemény.

Megkapod AZ ÖSSZES e-mailt és e-mail sorozatot, amire csak szükséged lehet, hogy elindítsd vagy növeld online üzletedet!

Egyszerűen nyisd meg a sablont a számítógépeden, add hozzá a termékedről vagy szolgáltatásodról szóló részleteket, és máris kész vagy!

Kinek szól az "Email Marketing Sabloncsomag"?

“Az Email Marketing Sabloncsomag” kifejezetten azok számára lett tervezve, akik többet szeretnének értékesíteni tanfolyamaikból, coaching szolgáltatásaikból, konzultációikból, ügynökségi szolgáltatásaikból, információs termékeikből, eseményeikből, webináriumokból… és gyakorlatilag bármiből az interneten!

Ha használom a sablonokat, az e-mailjeim nem fognak ugyanúgy kinézni, mint a többiek?

Ez egy jó kérdés!

Bár a kitöltendő sablonok 99%-ban készen vannak számodra, amikor hozzáadsz saját részleteket, a tartalom olyan módon változik, hogy az egyedülállóvá válik Rád nézve.

Ráadásul a sablonokat bármilyen módon szerkesztheted, és hozzáadhatod saját stílusodat, hogy illeszkedjenek a meglévő tartalmadhoz.

(És az igazság az, hogy… annyira sok különböző sablon van benne, hogy lehetetlen, hogy ugyanazt a sablon kombinációt használnád az email sorozataidban, mint valaki más!)

Mikor férek hozzá az összes fájlhoz és a bónuszhoz?
Azonnal!

Amint befejezted a rendelésed, azonnal hozzáférhetsz minden fájlhoz és bónuszhoz.

RÁADÁSUL, minden fájl szépen rendezett és címkézett, így azonnal elkezdheted használni őket 🙂

Hogyan kaphatok segítséget, ha problémák vannak a vásárlásommal?
Itt vagyunk, hogy segítsünk a sikereidben!

Csak küldd el kérdéseidet a kapcsolat oldalunkon keresztül, és 24 órán belül válaszolunk.

Segítség az email marketing tervezésében

101 előre megírt email sablon, mely Word dokumentumban letölthető, és Neked csak be kell helyettesíteni a saját adataiddal!

Email marketing sabloncsomag

Vásárold meg most az “Email marketing sabloncsomagot” melyet útmutatóként használhatsz az email marketing kampányaidban!

Ezzel az eszközzel időt és pénzt tudsz spórolni, nem kell órákon át nézned a monitort, amikor nincs ötleted, vagy nem kell szövegírót megbíznod a hírlevelek fogalmazásánál.

Ára: 19 900 Ft +Áfa (25 273 Ft)

*Minden ár Ft-ban értendő

** FONTOS: Ez az ajánlat NEM tartalmazza az Újraeladási Jogokat, a Privát Címkézési Jogokat, vagy Ajándékozási Jogokat. A sablonok arra lettek tervezve, hogy segítsenek eladni a saját termékeidet és szolgáltatásaidat, és semmilyen körülmények között nem adhatod el, oszthatod meg vagy ajándékozhatod a sablonjainkat.

Nyilatkozat: Meg kell értened, hogy az eredmények nem tipikusak. Az eredményeid állandóan változni fognak és sok tényezőtől függenek, beleértve, de nem kizárólag a háttért, a tapasztalatot, és a munkamorált. Minden üzleti tevékenység kockázatot jelent, valamint rendszeres és következetes erőfeszítést és tevékenységet igényel.