Omnisend és Email Marketing: Az útmutató a sikerhez!

 • Omnisend bemutatása
 • Előre lekészített űrlapok
 • Beépített szegmentáció
38m
2
1

A MalerLite kezelésének alapjai

 • Miért MailerLite?
 • MailerLite előfizetési csomagok
 • A MailerLite rendszer vezérlőpultja
50m
2
4

Mi az email marketing sikerének titka?

 • Hírlevél típusok
 • Milyen rendszert válasszunk?
 • Feliratkozási űrlap
1h 55m
0
13

Feliratkozók gyüjtése

 • Tanácsok a sikeres hírlevélküldéshez
 • Feliratkozókat vonzó tippek
30m
4
1
Email marketing-kisokos

Email Marketing kisokos kezdőknek

Hogyan Legyél Sikeres E-mail Marketinggel? A Teljes Útmutató
Az email marketing egy hihetetlenül hatékony eszköz a vállalkozásod számára. De csak akkor, ha jól csinálod! Az EMAIL MARKETING kisokos segítségével bepillantást nyerhetsz abba, hogyan építhetsz ki hatékony hírlevél kampányt, amely személyre szabott és összehangolt. Az útmutató segítségével biztosíthatod, hogy minden levél, amit kiküldesz, a legjobb minőségű legyen.

Tovább

Hírlevél checklist

Email Marketing Checklist

Az email marketing hatalmas potenciállal rendelkezik a vállalkozásod számára, és ezzel a ellenőrzőlistával képessé válsz kiaknázni ezt a lehetőséget

készítettünk egy átfogó és részletes checklist-et (ellenőrzőlistát), amely 46 kérdésből áll és segít neked a legfontosabb elemekre koncentrálni és biztosítja, hogy minden szempontot átgondolj és betarts a hírlevél készítése során. Az alapos előkészületektől kezdve egészen a tartalom kidolgozásáig és az elküldési folyamat lezárásáig minden fontos lépést megtalálsz ebben a ellenőrzőlistában.

Tovább

Email marketing sabloncsomag

Email Marketing sabloncsomag

Ez egy kötelező darab mindenkinek, aki több tanfolyamot, coachingot, terméket vagy szolgáltatásokat szeretne eladni online e-mailekkel…
Ha egyszerű, kész megoldást szeretnél minden e-mail marketinges igényeidre, hogy minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben végezz online értékesítést, akkor jó helyen jársz.
Használd Te is ezt a 75 + 26 email sablont tartalmazó gyűjteményt, amely egy közel kétszáz oldalas leírásban foglalja össze a legjobb praktikákat és tippeket a hatékonyabb email marketinghez.
Tovább
Marketing keretrendszerek és a ChatGPT promptok

Marketing keretrendszerek és ChatGPT promptok

Az e-könyvben 20 különböző, alaposan kidolgozott ChatGPT promptot találsz, amelyek mind a gyors és hatékony reakciókra ösztönöznek, mindezt a marketing és a tartalomtervezés során. Mindegyik promptot úgy alakítottuk ki, hogy segítsen neked a legjobban céljaid elérésében, legyen szó akár egy új termék bevezetéséről, akár az ügyfél-elkötelezettség növeléséről.

De ez még nem minden! Az e-könyvben található 18 különböző marketing keretrendszer átfogó betekintést nyújt a marketing stratégiák legújabb trendjeibe. Ezzel a lehetőséggel megelőzheted a versenytársaidat és növelheted a vállalkozásod bevételeit, és ügyfeleit!

Tovább

50+ ChatGPT tipp

Email Marketing & ChatGPT

Használd ki a mesterséges intelligencia adottságait, és dolgozz hatékokonyabban és egyszerűbben!
A ChatGPT sokoldalúsága túlmutat az e-mail marketingen, és gyorsan egyre értékesebb eszközzé válik a szélesebb digitális marketing környezetben is.
Ahogy a digitális marketing folyamatosan fejlődik, a ChatGPT dinamikus képességei versenyelőnyt nyújtanak, lehetővé téve a piaci szereplők számára, hogy kimagasló eredményeket érjenek el, a legkevesebb időráfordítással.
50+ ötlet és tipp az email marketingedhez a ChatGPT segítségével!
Olyan tartalmat irathatsz meg vele, amelyről egy egyszerű vállalkozó csak álmodik, nem beszélve a tárgysorokról, melyet akár több változatban is kérhetsz
Ötleteket kaphatsz a szegmentálásra, az automatizmusok felépítésére, vagy feliratkozói profilokra és kérhetsz tippeket.
Tovább