Exkluzív Ajánlat

Csak a Webinárium résztvevői számára

Szeretném megköszönni, hogy végignézted a webináriumot és lépést tartottál a tudásod bővítésében! Tudjuk, hogy komolyan veszed az email marketinget, és szeretnénk megköszönni az elkötelezettségedet.

Ezzel a lendülettel szeretnénk megosztani veled egy exkluzív, csak a webinárium nézői számára elérhető kedvezményes ajánlatot. Ez egy különleges alkalom, amellyel még tovább erősítheted az email marketing tudásodat és gyakorlatodat. Ne hagyd ki ezt az esélyt, hogy a maximumot hozd ki a most megszerzett tudásból!

Meglepetés egyedi ajánlat!

Hálásak vagyunk, hogy velünk tartottál és érdeklődsz az email marketing iránt! Mivel fontosnak tartjuk a fejlődésedet és a sikerességedet, egy exkluzív ajánlatot állítottunk össze számodra.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és ismerd meg kedvezményes csomagunk tartalmát, mellyel még hatékonyabbá teheted az email marketingedet, és új szintekre emelheted!

Marketing keretrendszerek és a ChatGPT promptok

Marketing keretrendszerek és ChatGPT promptok

 • R18 marketing keretrendszer leírását
  Ahhoz hogy tökéletes legyen a felépítés
 • R20 professzionális ChatGPT parancssor (prompt)
  Fogalmazd meg tökéletesen az utasítást
 • RLehetséges változók a beilesztéshez
  Hatékony munkához elengedhetetlen
 • RPéldák a promptok használatához
  Azért, hogy tökéletesen megértsd a működést
Biztosan érezted már, hogy a versenytársak emailei sokkal csábítóbbnak és eredetibbeknek tűnnek, és hiába töltötted órákat az emailjeid megírásával, úgy tűnik, mindig csak egy lépéssel maradsz le mögöttük. Szeretnél változást? Szeretnél úgy emaileket írni, hogy a vásárlóid és ügyfeleid észrevesznek és válaszolnak rájuk? A jó hír, hogy itt a megoldás!

A ChatGPT és a marketing keretrendszerek nem csak egy új eszközt kínálnak, hanem egy egész új perspektívát is az email marketing világában. Megmutatjuk, hogyan használhatod ezeket a kifinomult, vonzó és magabiztos szövegek létrehozására, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből.

Mostantól nem kell attól tartanod, hogy az ihlet nem jön, vagy hogy nem találsz megfelelő szavakat. Ezzel a kombinációval képes leszel hűséges ügyfeleket és vásárlókat szerezni, mindezt gyorsan és hatékonyan. Bepillantást nyerhetsz a promptok működésébe és a marketing keretrendszerek titkaiba, hogy mindig a legjobb formádat hozd, amikor email kampányokról van szó!

29 900 Ft + Áfa helyett mindössze

9 900 Ft + áfa (12 573 Ft) áron a Tiéd lehet!

MÉG TÖBB ÉRTÉK, AMIT MÉG HOZZÁTESZÜNK,

A következő termékeket is megkapod:

Email marketing-kisokos

Email Marketing Kisokos

A tartalomból (teljesség igénye nélkül):

 • Remail sablonok és azok tervezése
  A tökéletes kinézetért
 • Rtartalom tervezése és megírása
  Azért, hogy a stratégiád működjön
 • Rautomatizált üzenetek és azok előnyei
  Írd meg egyszer, és küldjed ki sokszor
 • Rhogyan szerezz több feliratkozót
  hogy legyen kinek kiküldeni az emaileket
 • Rfelhasználói profilalkotás fontossága
  hogy releváns tartalmat küldjél ki
 • Rstatisztikai adatok elemzése
  hogy értsd a számokat, és jó döntéseket hozzál

Ismerős az érzés, amikor órákat töltöttél egy hírlevél kidolgozásán, és mégsem érzed, hogy elérte volna a kívánt hatást? Amikor úgy érzed, az erőfeszítéseid nem térülnek meg, és elkeseredsz, mert az ügyfeleid nem reagálnak a leveleidre?

Most képzeld el egy világot, ahol minden elküldött email olyan, mint egy bejövő ajánlat. Egy világot, ahol az ügyfeleid izgatottan várnak minden egyes levélre, mert tudják, hogy értéket hordoznak számukra.

Pontosan itt jön képbe az EMAIL MARKETING kisokosunk! Ez az útmutató a tökéletes eszköz ahhoz, hogy átalakítsd a hírlevél stratégiádat. Nem csupán elméleti ismereteket ad, hanem konkrét lépéseket és technikákat is kínál, amelyekkel maximalizálni tudod az email kampányaid hatékonyságát. Tudásunk segítségével minden levél, amit kiküldesz, pontosan olyan lesz, mint amire mindig is vágytál: hatékony, releváns és elengedhetetlen az ügyfeleid számára.

Vágj bele az email marketing világának mélyebb megértésébe, és tapasztald meg azt a változást, amit eddig csak álmodtál!

Ezzel a két termékkel már hasznosan kiegészítheted az email marketing stratégiádat, hogy igazán kiemelkedő sikereket érhess el!
Ne felejtsd el, ez egy vissza nem térő lehetőség, hogy egy kedvezményes áron két terméket kaphatsz!

Ez az ajánlat kizárólag a webinárium utáni napig érvényes, és a éjfélkor lejár, tehát érdemes minél előbb megvásárolnod!

A csomag ára most: 9 900 Ft + áfa (12 573 Ft)

Eddig vásárolhatod meg kedvezményesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az ajánlatunk nem csak egy egyszerű vásárlás.

Sokkal több annál! Egy olyan eszköz, ami hosszú távon képes átalakítani és fejleszteni az üzletedet vagy személyes projektedet. A kínált anyag hihetetlen értéket képvisel az árához képest.
Gondolj bele: Hány olyan lehetőség kerül naponta eléd, amelyik ilyen kis befektetéssel hatalmas sikereket hozhat? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ha nem szeretnéd később azt érezni, hogy valami fontos dolog csúszott ki a kezed közül.

Webináriumi részvétel kapcsán egy különleges ajánlatot kínálunk neked. Ezt a csomagot most mindössze 9 900 Ft + áfáért szerezheted be, és két értékes tartalmat tartalmaz:

 1. Marketing keretrendszerek és ChatGPT promptok: Megismerheted, hogy milyen marketing kererendszereket tudsz használni és ehhez kapcsolódóan hogyan tudsz olyan promptot írni, aminek az eredménye egy jól felépítet email lesz.
 2. Email marketing kisokos: Legyél képben mit is jelent az Email Marketing, hogyan tudod kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket, hogy minél hatékonyabban dolgozhass, és minél több feliratkozód legyen.

Ne felejtsd el, hogy ez a különleges ár csak a webinárium  másnapjáig érvényes. Gondolkodj rajta, de ne hagyd ki ezt a limitált lehetőséget.

Hogyan vásárolhatod meg?

 • Kattints rá az alul lévő gombra
 • kAdd meg az adataidat a számlázáshoz, fizesd ki a csomagot
 • Kattints a letöltési gombra, és máris használhatod!

Eddig vásárolhatod meg kedvezményesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

*Minden ár Ft-ban értendő

** FONTOS: Ez az ajánlat NEM tartalmazza az Újraeladási Jogokat, a Privát Címkézési Jogokat, vagy Ajándékozási Jogokat. A sablonok arra lettek tervezve, hogy segítsenek eladni a saját termékeidet és szolgáltatásaidat, és semmilyen körülmények között nem adhatod el, oszthatod meg vagy ajándékozhatod a sablonjainkat.

Nyilatkozat: Kérjük, értsd meg, hogy az eredmények nem tipikusak. Az eredményeid változni fognak és sok tényezőtől függenek, beleértve, de nem kizárólag a háttért, a tapasztalatot, és a munkamorált. Minden üzleti tevékenység kockázatot jelent, valamint rendszeres és következetes erőfeszítést és tevékenységet igényel.