Köszönjük jelentkezésed!

Örömünkre szolgál, hogy csatlakozol hozzánk az ‘Email Marketing a ChatGPT erejével’ webinárium alkalmából.

Büszkék vagyunk Rád, hogy azok közé tartozol, akik elkötelezettek a tanulás iránt és folyamatosan fejlődni akarnak. Nagyszerű döntést hoztál, és meggyőződésünk, hogy ezen a webináriumban értékes információkkal gazdagodsz majd.

Fontos információk:

 • Dátum és idő: Szeptember 13. – Szerda 18 óra
 • Előkészületek: Nem kell más mint egy számítógép (amennyiben nincs hangszórója a készüléknek, akkor fülhallgató fog kelleni), tablet, vagy okostelefon
 • Hogyan csatlakozz: Csak ide kell kattintanod

Küldünk róla emlékeztetőt, és abban is benne lesz a link!

Exkluzív Ajánlat Csak Neked!

Szeretnénk meghálálni az érdeklődésedet, ezért egy különleges ajánlattal készültünk számodra.

Fedezd fel, hogyan emelheted az email marketinged a következő szintre a kedvezményes csomagunkkal!

Email marketing sabloncsomag

Email Marketing sabloncsomag

Ez a csomag tartalmaz 101 db email sablont 12 különböző kategóriában.

Csak annyit kell tenned, hogy a saját vállalkozásod adatait beilleszted, és szükség esetén módosíthatsz a szövegen. Ezzel máris egy hatásos emailt alkottál meg, amellyel felkeltheted és mozgósíthatod az ügyfeleid érdeklődését.

Ne habozz tovább, vásárold meg most a gyűjteményt, és kezdj el hatékonyabb email-ket küldeni az ügyfeleidnek! Kattints a “Vásárlás” gombra, hogy megrendeld a gyűjteményt!

Másolás, beillesztés és küldés! Nem is lehetne könnyebb!

Íme 3 ok, amiért az „Email Marketing sabloncsomag” olyan gyorsan és egyszerűen használható, és miért olyan értékes lehet az email marketinges munkádban!

R

Először is, nagyon egyszerű a használata:

az „Email Marketing sabloncsomag” egy WORD-dokumentumban található, így könnyen másolható és módosítható.

R

Másodszor, egy éjszakai e-mail marketing szakértővé válhasz:

minden e-mail sorozat bevezetőjében leírjuk, hogyan használd sorozatot. Ez biztosít számodra akár egy e-mail marketing oktatást is. Azonnal megkapod a leckéket, amelyek egy életre szólnak.

R

Harmadszor, alakítsd át ezeket a sablonokat saját egyedi e-mailekké néhány egyszerű változtatással:

Minden e-mail zöld betűszínnel tartalmazza a javasolt változtatásokat, és a beillesztendő egyéni szöveg pedig ki van pontozva. Ez azt jelenti, hogy pontosan tudod, mit kell módosítani, így minden e-mail egyedi lesz, és más vállalkozások e-maileitől különbözni fog.

19 900 Ft + Áfa helyett mindössze

4900 Ft + áfa (6223 Ft) áron a Tiéd lehet!

DE EZ MÉG NEM MINDEN!

A következő termékeket is megkapod:

Hírlevél checklist

Email Marketing checklist

45+ kérdés a hatékonyságért

Készítettünk egy átfogó és részletes checklist-et (ellenőrzőlistát), amely segít neked a legfontosabb elemekre koncentrálni és biztosítja, hogy minden szempontot átgondolj és betarts a hírlevél készítése során. Az alapos előkészületektől kezdve egészen a tartalom kidolgozásáig és az elküldési folyamat lezárásáig minden fontos lépést megtalálsz ebben a ellenőrzőlistában.

50+ ChatGPT tipp

50+ ötlet és tipp az email marketingedhez a ChatGPT segítségével

Hogyan indulj el a mesterséges intelligencia útján, ötleteket és tippeket adunk a kezdéshez, akár tárgysorokat, vagy email tartalmat szeretnél létrehozni. Felsoroltuk szinte az összes különböző hangnemet és stílust, amelyet használhatsz!

Ezzel a három termékkel már hasznosan kiegészítheted az email marketing stratégiádat, hogy igazán kiemelkedő sikereket érhess el!
Ne felejtsd el, ez egy vissza nem térő lehetőség, hogy egy kedvezményes árban három terméket kaphatsz!

Ez az ajánlat kizárólag a webinárium napjáig érvényes, és a éjfélkor lejár, tehát érdemes minél előbb megvásárolnod!

A csomag ára most: 4900 Ft + áfa (6223 Ft)

Eddig vásárolhatod meg kedvezményesen:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Nem akarlak meggyőzni az ajánlat elfogadásáról, de úgy vélem, hogy ez az anyag sokszorosan megtérül majd számodra az árához képest! Gondolj bele, ez az összeg két pizza ára, vagy egy étteremben egy leves és egy főétel ára.

Úgy gondolom, hogy egy ilyen befektetés, amihez ilyen kedvező áron hozzájuthatsz, hosszú távon jelentős megtérülést és előnyöket kínálhat számodra.

Webináriumi részvétel kapcsán egy különleges ajánlatot kínálunk neked. Ezt a csomagot most mindössze 4900 Ft + áfáért szerezheted be, és három értékes tartalmat tartalmaz:

 1. Email marketing sabloncsomag: Praktikus sablonokkal hatékonyabb email kampányokat indíthatsz.
 2. Email marketing checklist: Egy részletes lista, hogy ne hagyj ki semmit az email marketing stratégiádban.
 3. 50+ ötlet és tipp az email marketinghez a ChatGPT segítségével: Friss ötletekkel és tanácsokkal a ChatGPT teljes kapacitását kihasználva emeld marketinged színvonalát.

Ne felejtsd el, hogy ez a különleges ár csak a webinárium napjáig érvényes. Gondolkodj rajta, de ne hagyd ki ezt a limitált lehetőséget.

Hogyan vásárolhatod meg?

 • Kattints rá az alul lévő gombra
 • kAdd meg az adataidat a számlázáshoz, fizesd ki a csomagot
 • Kattints a letöltési gombra, és máris használhatod!

Még egyszer a webinárról:

 • Dátum és idő: Szeptember 13. Szerda 18 óra
 • Előkészületek: Nem kell más mint egy számítógép (amennyiben nincs hangszórója a készüléknek, akkor fülhallgató fog kelleni), tablet, vagy okostelefon
 • Hogyan csatlakozz: Csak ide kell kattintanod

Küldünk róla emlékeztetőt, és abban is benne lesz a link!

*Minden ár Ft-ban értendő

** FONTOS: Ez az ajánlat NEM tartalmazza az Újraeladási Jogokat, a Privát Címkézési Jogokat, vagy Ajándékozási Jogokat. A sablonok arra lettek tervezve, hogy segítsenek eladni a saját termékeidet és szolgáltatásaidat, és semmilyen körülmények között nem adhatod el, oszthatod meg vagy ajándékozhatod a sablonjainkat.

Nyilatkozat: Kérjük, értsd meg, hogy az eredmények nem tipikusak. Az eredményeid változni fognak és sok tényezőtől függenek, beleértve, de nem kizárólag a háttért, a tapasztalatot, és a munkamorált. Minden üzleti tevékenység kockázatot jelent, valamint rendszeres és következetes erőfeszítést és tevékenységet igényel.