WEBINÁRIUM

Ismerd meg az Email Marketing titkait a ChatGPT segítségével

Szeretnéd növelni vállalkozásod forgalmát email marketinggel, de nem ismered a legjobb stratégiákat, és nem tudod, hogyan használj hatékonyan egy mesterséges intelligenciát, mint a ChatGPT?

Itt a megoldás!

Ismerd meg a ChatGPT és az email marketing fantasztikus kapcsolatát webináriumunkon, ahol megtanulhatod, hogyan írj tökéletes parancsot a ChatGPT-nek. Legyél képes pillanatok alatt megírni egy email kampányt, sőt, akár A/b teszt verziót is előállítani!

Ingyenes webinárium

Szeptember 13. 18:00

Te is azon vállalkozók közé tartozol, akik szeretnének időt megtakarítani és növelni a forgalmat?
Szeretnél gyors és hatékony email marketing kampányt indítani?
Ismerd meg a lehetőségeidet a ChatGPT-vel, mely képes ötleteket adni a leendő kampányodhoz, valamint pillanatok alatt képes kifinomult emailt generálni!

Ne maradj le a ‘Email Marketing a ChatGPT erejével‘ ingyenes webináriumunkról! Csatlakozz hozzánk, és nézz bele az email marketing alapjaiba, sajátítsd el az automatizmusok és a szegmentálás alapjait. Ráadásul megtanulhatod, hogyan írd meg a tökéletes promptot a ChatGPT-nek, hogy elképesztő leveleket küldhess.

Az email marketingben rejlő lehetőségek most várnak, hogy felfedezd őket, és a ChatGPT segítségével nem kell napokat, heteket várnod, hogy látványos eredményeket érj el. Mostantól pillanatok alatt készíthetsz lenyűgöző, személyre szabott email kampányokat.

De siess! Az idő gyorsan múlik. Ne hagyd, hogy az időhiány az akadálya legyen annak, hogy elmenj emelett az izgalmas lehetőség mellett.

Ez az alkalom most eljött, kár lenne kihagynod, hiszen a webinárium ingyenes!

Jelentkezz most, és kezd el egy sikeres utat, az Email Marketing világában a ChatGPT segítségével!

Időpont: Szeptember 13. 18:00

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget

Készülj fel a sikerre az Email Marketingben!

Csatlakozz a ‘Email Marketing a ChatGPT erejével’ webináriumhoz, és vedd kezedbe az üzleted sikerét. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, jelentkezz most!

Ne hagyd, hogy a kihívások megakadályozzanak!

Regisztrálj most az ingyenes webináriumban, és fordítsd a problémákat előnyödre. Csatlakozz hozzánk most, és kezd el könnyedén írni a személyre szabott emaileket, hogy a vásárlóid boldogan vásároljanak tőled!

Ennyi idő van hátra a kezdésig:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Webinárium

Ez a webinárium Neked szól, ha:

 • Szeretnéd növelni az online forgalmadat
 • Szeretnél minél több leendő ügyfelet
 • Eddig nem küldtél ki rendszeresen hírlleveleket
 • Nem használtad ki az automatizmus előnyeit
 • Nem ismered jól a feliratkozóidat
 • Nincs ötleted, hogy milyen jellegű levelekt küldjél
 • és ha érdekel az email marketing

Akik már látták a webinárt:

Köszönet a kiválóan felépített és rendkívül professzionális webinárért! Több hasznos és könnyen alkalmazható tanácsot is kaptam, amelyeket rögtön holnap be is vezetek. Megújult szemmel nézek a szegmentálásra és a marketing stratégiákra. Még sokat kell fejlődnöm ezen a területen, de már most is biztos vagyok benne, hogy kollégáimnak is ajánlani fogom ezt a rendkívül informatív előadást és a hozzá tartozó csomagot!

Sylvia

Hihetetlenül precíz és figyelmes munkával készült el ez a webinár, minden egyes részletében érződik a szakértelem. Az információk logikus sorrendben kerültek bemutatásra, ami nagyon megkönnyítette a követését. Dicséret illeti a kiváló és részletes előkészítésedet! Az előadás magas színvonalú, tele van értékes tudnivalókkal. Bátran ajánlom mindenkinek, aki mélyebben szeretne ezen a területen tájékozódni!

György

Bár számomra egy kicsit hosszadalmasnak hatott, mégis érthető, hogy ennyi időre van szükség az alapos bemutatáshoz. Véleményem szerint a webinár strukturált, tájékoztató jellegű, és a téma rendkívül aktuális. Különösen a Chat GPT-tel kapcsolatos résznél voltam teljesen elmerülve a mondanivalódban.

Ildikó

Úgy vélem, az előadás igazán kiválóra sikeredett. Láthatóan átgondolt, logikus struktúrájú volt, amely egy kiforrott, teljes körű rendszert mutatott be. A bemutatott technikák és információk egyaránt hasznosak és érdekesek voltak.

Csaba

Részt vettem ezen az előadáson, és őszintén elmondhatom, hogy lenyűgözött a bemutatott tartalom mélysége és struktúrája. Az általam eddig megszerzett tudásomhoz mérten is új perspektívákat nyitott számomra, különösen a Chat GPT-vel kapcsolatos szegmens. Örülök, hogy regisztráltam és megtapasztalhattam ezt a színvonalas előadást.

Ákos

Webinárium tartalom

Miről lesz szó a webináriumon?

Email marketing

 • Feliratkozók hatékony gyűjtése
 • Hogyan küldjük ki leveleinket?
 • Milyen tartalmat írjunk?
 • Az email automatizmus felépítése
 • Hogyan szegmentáljuk a felhasználóinkat?
 • Email statisztikák értelmezése

ChatGPT

 • Mire alkalmas?
 • A mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségek
 • Promptok (ai parancsok) alapjai
 • Prompt példák

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget

Készülj fel a sikerre az Email Marketingben!

Csatlakozz a ‘Email Marketing a ChatGPT erejével’ webináriumhoz, és vedd kezedbe az üzleted sikerét. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, jelentkezz most!

Több feliratkozót szeretnél?

Tippeket és ötleteket adunk arra vonatkozólag, hogy minél több látogató iratkozzon fel hírleveledre!