Email marketing a vállalkozás sikerének egyik alappillére!

Mindenki ismeri a régi mondást: minél több e-mail-feliratkozója van, annál jobban érzi magát, ezért kérje meg az embereket, hogy regisztráljanak, és adjon nekik egy jó ajánlatot!

Az email a leghatékonyabb marketing eszköz!

Az e-mailek átlagosan 36 dollár ROI-t eredményeznek minden elköltött dollár után, ami magasabb, mint bármely más csatorna. Mit jelent ez?
Amennyiben elköltesz 10 000 Ft -t, akkor a megtérülés átlagosan 360 000 Ft!

forrás: Litmus

Gondold át érdemes vele foglalkoznod? cool

Küldetésünk

Segítségünkkel sikeresen kampányolhatsz!

Miért iratkozzanak fel a látogatók?

A látogatók, akik nem rendelnek a honlapunkon nem fognak feliratkozni, ha szépen kérjük, hanem előnyhöz kell Őket juttatni, adunk egy pár tippet!

Tovább

Milyem tartalmat írjak?

Ne ajánlatokkal bombázzuk az új feliratkozókat, hanem nyerjük meg a bizalmát, hogy szívesen vásároljon tőlünk! Olvasd el javaslatainkat!

Tovább

Hogyan lesz ügyfél egy feliratkozó?

El kell érni, hogy Ő maga ismerje fel, hogy az életét sokkal könnyebbé teszi a mi szolgáltatásunkkal vagy termékünkkel, egy jó ajánlat pedig megteszi a hatását!

Tovább

Automatikus email- ek küldése

Ismerjük a helyzetet, hogy ma ki kellene küldeni egy hírlevelet, és nem tudjuk mi legyen a téma. Olvasd el javaslatainkat, hogyan old meg ezt a problémát!

Tovább

Kezdjük az alapokkal

Hogyan vegyem rá a látogatókat, hogy feliratkozzanak?

Ahhoz, hogy valaki feliratkozzon a listánkra, mindenképpen előnyhöz kell juttatni, senki nem fog feliratkozni, mert szépen kérjük!
Milyen előnyöket szeretnek a felhasználók?
Nagyon sok lehetőség van erre, mutatok példákat is. Fontos, hogy olyan felhasználók iratkozzanak fel, akiket valóban érdekelhet a szolgáltatásunk vagy a termékünk.
Könnyen jöhetnek a feliratkozók, ha nyereményjátékot hirdetünk, de ebben az esetben csak az érdekli Őket, hogy nyertek-e vagy sem!

Hírlevél eszközök

Milyen programot használjak a hírlevélküldéshez?

Rengeteg lehetőség van a sikeres email marketing végzéséhez, vannak olyan programok, melyeket a weboldalba lehet telepíteni bővítményként vagy kiegészítőként, de a külső rendszerekből sincs hiány! Megmutatjuk Neked melyiknek milyen előnyei vannak.
Van még egy jó hírünk, sok rendszer alapja ingyenesen igénybevehető, tehát komoly email marketinget akár rendszer vásárlás nélkül is elkezdheted!

"Nagyon rossz volt a hírleveleink nyítási aránya, a kattintások pedig teljesen elmaradtak, teljesen új listát építettünk, de megérte, mert jelenleg egy hírlevél kiküldése után sok foglalás és érdeklődés érkezik"

Taskár Tamás – TUI Magyarország

Lenyűgözött, hogy a hírlevélküldés hogyan segített nekünk az egynapos promócióinkban. A statisztikák egyértelműen azt mutatják, hogy a szegmentált levelek hatalmas forgalmat generáltak! A hírlevélkampány könnyen használható, és gondoskodik arról, hogy minden szükséges információ benne legyen minden egyes e-mailben. A szolgáltatás megbízható, és mindenképpen ajánlanám másoknak is.

Sipos Hajnalka – Sebastiano Cipőüzletek

"A hét egy megszokott napján, és órájában küldjük a jövő heti rendelési lehetőséget, egyszer csúszásban voltunk, és az olvasók már telefonáltak, hogy miért nem kapják az információkat..."

Léner Zsolt – Maru Tanya kisvendéglő

Mindenkinek ajánljuk

Használd ki az email marketingben rejlő lehetőségeket

Akik feliratkoztak a levelekre jelenleg érdeklődők, kíváncsiak a szolgáltatásra vagy a termékre, tudd meg, hogyan válhatnak potenciális vevőkké vagy megrendelőkké!

Éld túl a recessziót!

Tudtad, hogy van lehetőséged a leveled tartalmát teljesen személyre szabni?
Használd ki Te is a lehetőséget, és küldjél személyre szabott e-mail kampányokat!