Marketing keretrendszerek + Email marketing kisokos

24890 Ft +áfa

Cikkszám: webin-2-r Kategória:

Leírás

Exkluzív Ajánlat

Csak a Webinárium résztvevői számára

Szeretném megköszönni, hogy végignézted a webináriumot és lépést tartottál a tudásod bővítésében! Tudjuk, hogy komolyan veszed az email marketinget, és szeretnénk megköszönni az elkötelezettségedet.

Marketing keretrendszerek és a ChatGPT promptokMarketing keretrendszerek és ChatGPT promptok

18 marketing keretrendszer leírását
20 professzionális ChatGPT parancssor (prompt)
Lehetséges változók a beilesztéshez
Példák a promptok használatához

Biztosan érezted már, hogy a versenytársak emailei sokkal csábítóbbnak és eredetibbeknek tűnnek, és hiába töltötted órákat az emailjeid megírásával, úgy tűnik, mindig csak egy lépéssel maradsz le mögöttük. Szeretnél változást? Szeretnél úgy emaileket írni, hogy a vásárlóid és ügyfeleid észrevesznek és válaszolnak rájuk? A jó hír, hogy itt a megoldás!

A ChatGPT és a marketing keretrendszerek nem csak egy új eszközt kínálnak, hanem egy egész új perspektívát is az email marketing világában. Megmutatjuk, hogyan használhatod ezeket a kifinomult, vonzó és magabiztos szövegek létrehozására, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből.

Mostantól nem kell attól tartanod, hogy az ihlet nem jön, vagy hogy nem találsz megfelelő szavakat. Ezzel a kombinációval képes leszel hűséges ügyfeleket és vásárlókat szerezni, mindezt gyorsan és hatékonyan. Bepillantást nyerhetsz a promptok működésébe és a marketing keretrendszerek titkaiba, hogy mindig a legjobb formádat hozd, amikor email kampányokról van szó!

Email marketing-kisokosEmail Marketing Kisokos

A tartalomból (teljesség igénye nélkül):

email sablonok és azok tervezése
tartalom tervezése és megírása
automatizált üzenetek és azok előnyei
hogyan szerezz több feliratkozót
felhasználói profilalkotás fontossága
statisztikai adatok elemzése

Ismerős az érzés, amikor órákat töltöttél egy hírlevél kidolgozásán, és mégsem érzed, hogy elérte volna a kívánt hatást? Amikor úgy érzed, az erőfeszítéseid nem térülnek meg, és elkeseredsz, mert az ügyfeleid nem reagálnak a leveleidre?
Most képzeld el egy világot, ahol minden elküldött email olyan, mint egy bejövő ajánlat. Egy világot, ahol az ügyfeleid izgatottan várnak minden egyes levélre, mert tudják, hogy értéket hordoznak számukra.
Pontosan itt jön képbe az EMAIL MARKETING kisokosunk! Ez az útmutató a tökéletes eszköz ahhoz, hogy átalakítsd a hírlevél stratégiádat. Nem csupán elméleti ismereteket ad, hanem konkrét lépéseket és technikákat is kínál, amelyekkel maximalizálni tudod az email kampányaid hatékonyságát. Tudásunk segítségével minden levél, amit kiküldesz, pontosan olyan lesz, mint amire mindig is vágytál: hatékony, releváns és elengedhetetlen az ügyfeleid számára.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marketing keretrendszerek + Email marketing kisokos” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük