Email Marketing Sabloncsomag

“Másolás, beillesztés és küldés”

Az email marketing sablonok lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen elkészítsd a professzionális emaileket, amelyek felkeltik a figyelmet és inspirálják az embereket a vásárlásra vagy más cselekvésre. Használhatod őket az új termékek, akciók, rendezvények vagy bármilyen fontos információk kommunikálására, és még sok másra.

Felejtsd el azokat az órákat, amelyeket eddig a hírlevelek írásával töltöttél, és használd az Email Marketing sabloncsomagját, melyek segítenek a márkaépítésben, növelik az értékesítést és amelyekkel elérheted az üzleti céjaidat.

Email marketing sabloncsomag

Az Email Marketing Sabloncsomag, amellyel több partnert, ügyfelet és bevételt generálhatsz online e-mailjeidből.

Teljesen előre megírt, 100%-ban kitölthető sablonokat kapsz az e-mail marketing csatornájának MINDEN LÉPÉSÉHEZ.

Mindegyik bevált! Mindegyik nyereséget hozhat!

Egyszerűen másold és illesszd be a tartalmat és már küldheted is. Ez ennyire egyszerű.

MINDEN e-mail sorozatot és promóciót megkapsz, amire szükséged lehet. A 101 jól bevált és jövedelmező e-mail sablon 12 különböző fejezetben, valamint 26 „egyszeri” e-mail sablon révén soha többé nem kell gondolkoznod az ötleteken.

Egy praktikus Word-dokumentumban kapod meg, így minden egyes e-mailt könnyedén hozzáigazíthatsz vállalkozásod igényeihez. (Javasolt változtatásokat tartalmaz, amelyek még egyszerűbbé teszik az e-mailek szövegének behelyettesítését.)

A legjobb az egészben, hogy időt spórolhatsz, így arra összpontosíthatsz, amiben a legjobb vagy… szóval tökéletes a tanfolyam készítőinek, trénereknek, tanácsadóinak, szerzőknek, értékesítőknek ügynökségeknek és BÁRMELYIK olyan vállalkozásnak, amelynek több ügyfelet szeretne szerezni online.

Korlátozott ideig minden a Tiéd lehet, amit ezen az oldalon látsz kedvező, alacsony áron, mindössze 24 990 Ft helyett 4990 Ft -ért

De sietned kell. Ez a marketingteszt hamarosan véget ér, és ezt követően Neked is ki kell fizetni a szokásos 24 990 forintos árat, mint mindenki másnak. Kerüld el a csalódást! Vedd meg most mindössze 4990 Forintért, amíg nem késő!

MINDEN e-mail sorozatot és promóciót megkap, amire szükséged lesz. A 101 jól bevált és jövedelmező e-mail sablon 12 különböző fejezetben, valamint 26 „bónusz” e-mail készlet révén soha többé nem kell gondolkoznod az ötletekért.

Egy praktikus Word-dokumentumban megtalálható, így minden egyes e-mailt könnyedén hozzáigazíthatsz vállalkozásod igényeihez. (Javasolt változtatásokat tartalmaz, amelyek még egyszerűbbé teszik az e-mailek személyre szabását.)

Csak korlátozott ideig!

Az ajánlások gyűjtésére irányuló, bevezetés előtti marketingkampány részeként a „Az Email Marketing Sabloncsomag” akciós, mindössze 24 990 Ft helyett 4990 Ft -s áron kerül felajánlásra. Ez az ajánlat természetesen nem tarthat sokáig.

Használd ezeket az e-maileket értékesítéshez…

 • Tagsági csoportokhoz
 • Oktatáshoz
 • Partner Programhoz
 • Termékekhez
 • Szolgáltatásokhoz
 • PDigitális anyag letöltéséhez
 • Szoftverekhez
 • Webináriumokhoz
 • Ellenőrző listákhoz

Legegyszerűbb módszer, az
email marketing sabloncsomag használatahoz

Kövesd a következő lépéseket a sikerhez!

 • Töltsd le az Email Marketing Sabloncsomagot a számítógépre
 • Másold ki azt az email marketing sablont, amit elküldenél a feliratkozóidnak, végezz el pár apró változtatást
 • Küldjed el a feliratkozóidnak, és értékesítsd a termékeidet

Milyen email sablonokat tartalmaz az email marketing sabloncsomag?

Használd Te is ezt a 101 email sablont tartalmazó gyűjteményt, amely egy közel kétszáz oldalas leírásban foglalja össze a legjobb praktikákat és tippeket a hatékonyabb email marketinghez. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és szerezz több bevételt az email marketing kampányaid segítségével!

Fejezetek

Sabloncsomag-érzelem kiváltása
word-email

1. Építs az érzelmekre!

Az érzelmekkel teli emailek több eladást eredményezhetnek!

Az “Építs az érzelmekre” sorozat egy olyan email marketing stratégia, amelynek célja az olvasó érzelmeire hatva magasabb értékesítést elérni. A sorozat olyan tartalmakat és üzeneteket tartalmaz, amelyek elősegítik az olvasók érzelmi kötődését a termékhez vagy szolgáltatáshoz, és emellett indítékot adnak a vásárlásra. Az érzelmi hatásokkal teli emailek több eladást generálnak az ügyfélvonzás és megtartás érdekében.

Nem mindenki reagál ugyanarra az érzelmi hatásra ugyanolyan módon. Ezért érdemes olyan email sorozatot kidolgozni, amely különböző hatásokat használ fel, így szélesebb közönséget lehet elérni. Itt van egy bizonyítottan hatékony érzelmeket kiváltó sorozat, amely biztosan növeli a konverziós arányokat…

Email Marketing Sabloncsomag 2. fejezet
word-email

2.  Bizalomépítési / Üdvözlő sorozat

Amikor előfizetőid és potenciális ügyfeleid csatlakoznak a levelezőlistádhoz, fontos megnyugtatni őket, hogy a megfelelő helyen járnak.

Azonban van egy titok,

amit sok e-mail marketinges elfelejt: az e-maileknek azt is kell közvetíteniük, hogy te a szakértő vagy és tudod a választ, a megoldást a problémáikra.

Egyszerűen fogalmazva, a szakértőknek többet fizetnek és az emberek többet vásárolnak tőlük.

Ezzel a sorozattal mindezt és még sok minden mást is elérhetsz.

Ez a sorozat üdvözli az új előfizetőket, megadja nekik a választ a problémáikra, és téged szakértővé tesz, nem utolsósorban pedig eladásokat is eredményez!

 

Email Marketing Sabloncsomag 3. fejezet
word-email

3.  Elkötelezettség elindítása

Oktass és értékesíts

Igen, mindkettőt megteheted!

Az „elköteleződési” sorozat egy forrás értékes tippekkel, leckékkel és információkkal, amelyek segítségével bevezetheted potenciális ügyfeleidet a vállalkozásodba. Ez a sorozat nem csak az ügyfeleknek jelent előnyt, hanem neked is lehetőséget ad a szakértelmed bemutatására.

De ami még fontosabb, ez a sorozat eladásokat is eredményez!

A megosztott tippek, leckék és információk felhívják az előfizetők figyelmét a fizetett ajánlatokra. Így nem csak hirtelen fellángolásokat generálnak, hanem az előfizetők valódi értékkel gazdagodnak, te pedig értékesítheted a termékeidet.

Email Marketing Sabloncsomag 4. fejezet
word-email

4.  A „csábítási folyamat” sorozat

Újra és újra visszavárjuk a vevőinket!

Ha a marketing szakértőknek hinnél, akkor tudnád, hogy a pénz a háttérben rejlik. Egyszerűen azt jelenti, hogy a régi vásárlóidnak több terméket értékesíthetsz gyakrabban.

Na, itt van az IGAZI pénz.

Amikor sikerül átalakítanod egy látogatót vásárlóvá, következő dolgod az, hogy újból vásárlóvá alakítsd. Erre való egy csábító e-mail sorozat

Ebben a fejezetben olyan sablonokat találsz, amelyek az egyszeri vásárlóidat visszatérő vásárlókká változtathatja. Régi ügyfeleidet magasabb árú ajánlatok felé tereli, hogy egyetlen értékesítésből magasabb forgalom legyen.

Email Marketing Sabloncsomag 5. fejezet
word-email

5.  A „szegmentálás” sorozat

Az érdeklődés beazonosítása

Egyszerűen jelöld meg a feliratkozói listádban szereplő felhasználókat demográfiai adatok, érdeklődési kör és viselkedés alapján (például, mely termékek érdeklik vagy vásárolták meg). Ezután készíts egyedi, személyre szabott e-maileket ezeknek a különböző csoportoknak.

Ezzel a sorozattal ezt a módszert alkalmazhatod. Látni fogsz különböző lehetőségeket a listád csoportosítására és az elküldött e-mailek célzására, így magasabb arányban érheted el a vásárlásokat.

A szegmentálás segítségével olyan emaileket küldhetsz, amelyek érdeklődésre számot tartanak felhasználók részéről, és úgy érzik, hogy a levél nekik szól!

Email Marketing Sabloncsomag 6. fejezet
word-email

6.  Az “újra aktivilizálás” sorozat

Néha megesik, hogy a listák kihűlnek,

nem nyitják meg és nem olvassák a leveleid. Ez általában minden feliratkozói listánál előfordulhat.

Lehet, hogy egy ideje nem kaptak leveleket, esetleg unalmassá vált a tartalom, vagy más okból kifolyólag. Az eredmény mindig ugyanaz: az e-maileket nem olvassák el, így az ajánlatok sem kerülnek megvásárlásra.

Ez a sorozat segít megoldani ezt a problémát.

Újra aktivizálja a listát. Újra felfigyelnek rád, és lesz válasz az ajánlataidra.

Email Marketing Sabloncsomag Partner program 7. fejezet
word-email

7.  A “Partner Program” sorozat

Más embereket ódákat zengenek rólad, és dicsérnek, ami által eladják a termékeidet vagy a szolgáltatásod.

Először is, rengeteg terméket adhatsz el. Gondolj csak bele, mennyivel nagyobb lehetőségeid vannak, ha több ember értékesíti az ajánlataidat! Másodszor, olyan értékesítéseket hajthatsz végre, amelyeket másképp soha nem érhetsz el. Ahhoz azonban, hogy mindez valóra váljon, fontos, hogy szoros kapcsolatot ápolj értékesítő partnereiddel és motiváljuk őket termékeid értékesítésére. De ne aggódj, ez a sorozat pontosan ezt fogja segíteni.

Nemcsak üdvözli a programban résztvevő új partnereket, hanem biztosítja, hogy jó érzéssel töltsék el őket és motiválja őket az ajánlataid népszerűsítésére. Ahogy haladunk előre, meg fogom mutatni, hogyan lehet sikeresen bevezetni és kezelni a Partner programot, hogy mindannyian nyerők legyünk.

Konverziós sorozat Email Marketing Sabloncsomag 8. fejezet
word-email

8.  A “Konverziós” sorozat

Készülj fel arra, hogy hogyan tudod növelni a bevételeidet a konverziók erősítésével.

Ez a fejezet arról szól, hogy hogyan ajánlhatsz hatékonyan termékeket vagy szolgáltatásokat az email listádra feliratkozóknak, anélkül, hogy tolakodónak vagy riasztónak tűnne számukra. Célunk az, hogy a vevők megtalálják az értéket az ajánlatodban és örömmel döntsék el a vásárlást, anélkül, hogy túl tolakodó módon nyomnád rájuk a termékedet.

Minden egyes e-mailünk egy érzelemre összpontosít, amely megadja a pontos sorrendet, hogyan adhatsz el többet anélkül, hogy megsértenéd a feliratkozóidat. Valójában a felhasználóid fogják értékelni ezt a megközelítést. Miért? Mert ez a sorozat válaszokat ad az aggályaikra, megoldást kínál problémáikra, és bizonyítja, hogy érted és szakértő vagy azon a területen, amit kommunikálsz. Ráveszi őket a vásárlásra úgy, hogy közben érzik, hogy te tényleg az ő érdekeiket tartod szem előtt.

Email Marketing Sabloncsomag 9. fejezet
word-email

9.  A “3 hónapos tervezés” sorozat

Értékesíts tudatosan, előre megfontolt szándékkal!

Ennek a sorozatnak a célja, hogy fokozatosan növeljük az érdeklődést az ügyfelekben, lehetőséget teremtve több termék értékesítésére, valamint, hogy ezt minél gyakrabban tegyék meg. Az időzítés és az információk megfelelő megosztásával hosszú távon vevőkké válhatnak a feliratkozók, aktívan részt vehetnek az üzleti folyamatokban, és hozzájárulhatnak a vállalkozásod sikeres működéséhez.

Az e-mail sorozat mögötti ötlet az, hogy kilenc naponta küldünk egy új e-mailt, amely mindegyik másik terméket vagy szolgáltatást népszerűsít. Ez egy tudatossági sorozat, amely bemutatja ügyfeleidnek a vállalkozásod kilenc legjobb termékét vagy szolgáltatását.

Direkt ajánlatok Email Marketing Sabloncsomag 10. fejezet
word-email

10.  A “Direkt ajánlat” sorozat

Tegyél több ajánlatot, keress több pénzt

Néha a legjobb módja az eladás generálásának az ajánlat közvetlen feladása. Azonban sok marketinges megijed az ajánlat kiadásától… mintha szégyellné magát. De ne aggódj, ez a sorrend megoldja ezt a problémát. Megmutatja Neked, hogyan kell helyesen ajánlatot adni, és számos sablont kínál, amelyek segítségével könnyen létrehozhatsz több ajánlatot, és így több pénzt kereshetsz.

Vegyük hát sorra, hogyan lehet sikeresen és magabiztosan közvetlen ajánlatokat adni. Az ebben a fejezetben lévő sablonok segítségével könnyedén elkészítheted az egyedi ajánlatokat, amelyek elősegítik az eladások növekedését.

csábítási sorozat Email Marketing Sabloncsomag 11. fejezet
word-email

11.  A “Mézes madzag” sorozat

Sokan nem szeretik így nevezni, de ezáltal felkelthetjük az érdeklődést egy olyan ajánlattal, aminek nehéz ellenállni!

Hogyan lehet hatékonyan felkelteni és fenntartani a feliratkozók érdeklődését az email marketing segítségével? Egy bevált módszer, hogy először valamilyen értékes tartalommal szolgálunk nekik, például hasznos tippekkel, ingyenes e-könyvvel vagy más értékes ajánlattal. Ezután pedig egy kis ízelítőt adunk abból, hogy milyen további értéket és lehetőségeket tudunk nekik nyújtani.

Ez a stratégia segít abban, hogy a címzettek figyelmesebben kövessék üzeneteinket, és motiválja őket arra, hogy további tartalmakért, információkért kattintsanak a honlapunkra, vagy akár vásároljanak termékeink közül.

Tehát érjük el, hogy legyenek kíváncsiak és fedezzék fel azt a rengeteg értéket, amit kínálunk nekik!

Email Marketing Sabloncsomag 12. fejezet Speciális ajánlatok
word-email

12.  A “Speciális ajánlat” sorozat

Legyen nálad vásárlási őrület

Ez a sorozat a vásárlási lázat hivatott előidézni vállalkozásodban. Az akciós ajánlatok kiválóan alkalmasak arra, hogy izgalmas és szenzációs vásárlási élményt nyújtsanak az embereknek. Hiszen ki ne szeretne jó üzletet kötni?

Azt is tapasztaljuk, hogy az emberek szívesen dicsekednek azzal a fantasztikus ajánlattal, amit kaptak. Ezek az akciók nem csak üzleti értéket teremtenek, hanem boldogságot és elégedettséget is hoznak az ügyfeleid életébe.

Ez a sorozat megadja Neked azokat a kész sablonokat, amelyekre szükséged van, hogy elkészítsd a saját egyedi és különleges ajánlataidat. Bármikor, amikor csak szeretnéd, egyszerűen alkalmazhatod ezeket a sablonokat, hogy lenyűgözd és elbűvöld az ügyfeleidet.

Email Marketing Sabloncsomag 13. fejezet Bónusz csomag
word-email

Bónusz

E-mailek minden alkalomra

Ebben a fejezetben egy különleges tartalmat kapsz tőlem: egy 26 darab egyszeri, de rendkívül hasznos e-mail sablont!

Előfordulhat, hogy nem mindig van szükséged teljes e-mail sorozatra. Néha csak egy gyors üzenetet kell elküldened a feliratkozóidnak, itt jön képbe ez a sablongyűjtemény, amely segít Neked ebben.

A gyűjteményben megtalálod az “elhagyott kosár” e-mailektől kezdve a “különleges ajánlatokon” át egészen a Partner programban résztvevő felhasználók részére motiváló e-mail sablonokat.
Biztos vagyok benne, hogy találsz köztük olyan sablont, amelyet tökéletesen testre tudsz szabni és megfelel az igényeidnek.

De ez nem minden!

Semmit nem bíztam a véletlenre, megpróbáltam az email sablongyűjteményt úgy összeállítani, hogy minden benne legyen amire szükséged lehet egy email kampány kiküldésekor!

A kedvezményes ár amit meghatároztunk a bevezető időszakban nyilván nem fedezi az általam befektetett munkát, de így is adom a következő garanciát:

Pénzvisszafizetési garancia

Pénzvisszafizetési garancia

Egyszerűen és egyértelműen:

Vásárold meg és próbáld ki az email marketing sabloncsomagot, de garanciával!

Amennyiben Te is olyan vagy, mint az ügyfeleim többsége, akkor el leszel ragadtatva az eredményeitől. Abban a valószínűtlen esetben azonban, ha nem vagy teljesen elégedett a vásárlással, csak tudasd velem a vásárlásodtól számítva 14 napon belül, és kérdés nélkül visszautalom a pénzed.